it´s all about what you give and what you take

Hejhej hemskt mycket hej allihopa ! :)
Har haft så himla fullt upp med allting ( vad det nu innehåller ), så därför inte skrivit på ett tag ... När man tänker efter så tar inte bloggen så stor tid av dagen , mest på att man kanske tycker det är drygt på något sätt, men man vill fortfarande visa sig ... Ojoj , inte bra när Petra är trött och ska skriva eller prata ... bara rabblar på om allt och ingenting .. sry .

Men nu känns det skönt igen , det känns som att allting börjar bli bättre och bättre och ljusare och ljusare .. Vart bara irriterad för stunden , ÅHH ! varför kan man inte tugga med stängd mun ... HOHO , jag är FÖÖÖR trött ...

sov så jätte gott alla underbaringar och hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll imorgon , för jag är då säker på att jag kommer få det ;)



kärlek / petra

we did it!

WIHOOOO! helt underbart galet crazy sjukt grymt underbart !!  Det gick toppen igår och det var SÅÅ kuul!  Det bara flööt på , även om jag hade 10 byten... Lite häcktigt var det men det var tur att man hade all addrennalina i kroppen + att man hade  Lovisa som hjälpte ! Tusen tack till allihopa underbaingar som var där och kolla och hoppas att ni fick en riktig show att se !  

Sedan efter showen så farde vi till joni och dansade aset off oss ! haha , galet kul vare ! :) Sen vart det att åka hem rätt så tidigt , men det var rätt så skönt också :) TACK !

Nu ska jag ut in the sun och sola miG! 

Hhahaha, förresten kolla in krilleboois blogg vettja  ! ;)


pussen på er

                                                               the wohle crew !



gustav och lovan för carlings


jag och mosa för carlings




dem självaste syskonen för solblomman


henrik, matilda, jag, josefine och lovan för solblomman


coffe, jag och joni för wayback uf


simon för wayback!

måste ta tag i plugget nu , så mer bilder kommer sen !



PETRA HÄLSAR

Hejåhå, va underbart det var att ta en springtur , vart bara 30 minuter eftersom att min kondition inte är på topp nu efter att jag har vart sjuk i tre veckor.. Men jag ska kämpa ! Nu har jag precis slutat tränat inne i garaget, jag fixade alla mina andra mukkler där .. hoho ..

Och nu sitter jag ute i det vackra vädret , lute kallt med vindarna och så kommer det mer och mer moln  men det är så skööön...T ! 

Önskar er alla en superduper kanon dag !
 

me och pill under en jätte trevlig helg in Tumba .

I gotta make it work

Hejsan Gubbor och Gummor!  Vad säger vi om påsklov ? underbart eller underbarrt ?! det är bara att njuta som sagt, eller hur T ?


Så, idag så fardes jag till kupolen och sprang in på Solblomman och prövade lite kläder tills på lördag!! Det kändes riktigt bra! Och jag bara längtar ! Det är så att jag kommer få biljetter av Thilda så ni kan köpa dem av mig också ! Men det är inte förräns på onsdag , eller kanske imorgon :) Så det är bara att hojta till mig om ni inte kan eller har köpt på Selected Style :) Fråga mig om ni vill ha mer informatioN!

kärlek från mig.



RSS 2.0