it´s worth everything

Jag vill bara ha dig och kommer aldrig ge upp. Kommer aldrig glömma den kvällen i somras när jag såg dig. Trode inte att det var möjligt. Att en sådan människa fanns i denna värld. Jag vet att du är värd så mycket mer än vad du får nu. Du säger att det kommer tid för oss, men vet du ? Du måste ge en chans. Och du måste ge tiden en chans för oss. Våga, var inte rädd, det är bara du som förlorar på det. Ingen annan. Jag kommer aldrig ge upp och det vet Du. På det sättet du la mig i dina armar och bärde mig upp för trappan ... Jag var, är och kommer alltid förbli förtrollad av dig. 

 Kärlek till dig.


what´s about a board who is long? YEAS PLEASE

host host host * är det enda jag säger nu och det gör jätte ont att hosta i mitt underhåll ... det vart att sova hos mandipandi tonight och det vart inte så himla mycke sömn eftersom att det först var någon jekla katt som skulle stå och riva med klorna på garderoben och sedan så gick det alarm klockan fem på morgonen HALLÅÅ!!  det vart att vakna vid halv åtta, ojojojoj ! hade ju nationelle prov direkt on the morning . men det kändes iaf ssom det gick bra :) 

sköönt att snönen börja försvinna !
pusselipuss på allihopa !


det skulle vart vällde kul och ha en sådan här sak JA !

hej det är petra

bara så ni inte glömmer bort ...




hejdå


det pirrar i magen

holla mis amigos ! om det nu heter så... jag har försökt att plugga in lite spanska i huvudet , men inte går det heller! någon som kanske har något bra kneeep?

så , nu ska jag tagga lite till i morgon , får då ni . då kommer käglorna få akta sig för dem kommer bli krossade !

jag önskar er alla en kanon trevlig helg ! för jag är då övertygad om att jag kommer få det . pusselipusss 


cause you make me smile boy

 VAD DET GÅR BRA NU! jag känner mig fortfarande väldigt tung i huvudet , men allt annat ... wihooi! Det är plusgrader, solen skiner, jag har börjat tagit tag i mina saker som jag har tänkt gjort i ett tag nu, jag har ätit en bulle och jag har suttit ute och lyssnat på melissa i typ två timmar (kändes det som iaf), hur mycket bättre kan det bli? Visst kan det bli bättre men nu är jag väldigt nöjd !

Får hoppas på en skoldag imorgon.. Men för första gången ever så har det varit skönt att varit hemma i två dagar i sträck.. Undrar om det är för att jag har migrän på riktigt eller för att det är toppen väder? kanske lite bådeoch! :)

Hoppas alla har det helt suveränt !
pussar&kramar


nu vill jag också ta kort på mig i shorts !!!
och så skulle jag vilja träffa den där killen som alltid lyckas få mig att le!
  


seems to far away

HELLO YOU! jag dör av väntan! jag vill bara ha vår vår vår !  visst ska man vara nöjd med det man har , men det känns som att det har gått lite över gränsen med all dess snö . känns som om den är väldigt långt härifrån...

Men däremot så har jag haft en kanoontoppensuperduperkanonersbästaste sport-lov! Nu är det bara att längta till påsk-lovet ! haha , ne nu ska jag ge mig  ..

love from petra.


 


RSS 2.0