I love the feeling that i feel when i feel

Känner ni det !?  Det gör då jag ! Sommaren är här. Det har nog aldrig vart skönare med sommar nu än vad det är. Allting har gått så himla snabbt. Tänk att splittras med klassen... USH! det kommer jag inte klara av. Men vi ska hålla ihop!

Love to you all!


såhär kommer min skolavslutningsdress se ut, fast i ljus beige.


i´m in love.

Hejåhå allihopa ! :) Sikken underbar dag det har vart idag då!! Var och tog kort för MOREMOREMORE , det var kanon kuul! (Y) verkligen ! Hart vart en fullspäckad dag men det kan va skönt det med ! Bara att gå och lägga sig tidfigt  :)

Imorgon skickas min dress till niornas party ifrån Skåne till moi! Längtar tills den kommer och hoppas att den sitter som en smäck!!

Love / P.A.R




then you miss me while you looking for yourself out there.

Hej allihopa i det fina vädret ! :) Just nu sitter jag ute och andas in all ljuvliga sommarluft. det jobbiga med dem här dagarna är att man får ångest så snabbt man är inne i tio minuter... Och jag har vaert inne ändå tills nu ... Hoho , vad jag har ont i magen ska ni veta ! Men nu så sitter jag ute med datorn  vilket inte är det bvästa heller , så nu ska jag ta bort den och njuta .

Kärlek / p

Här kommer några bilder sen i torsdags som jag och underbara Anna fotade för Selectedstyle :) Vi hade en kanon trevlig kväll, hon som äger det Jenny Rapp är hur trevlig som helst och underbart snäll ! :) Vi hade också lite sällskap av Ryan Garrison :)










äru skön.. aaaaa

HEJ MAN. Skulle bara vilja säga att de eeee så FETTTT, helt enkelt. De ee så skönt! Jag sitter och lyssnar på en helt jäkla lovely låt Strobe - Deadmau5 !! LYSSNA eller låt bli. Men ett tips från kung mig skulle vara att lyssna på den. Göre bara. Just nu är jag och pappa och handlar på jysk, så egentligen kan man säga att jag petra är inte jag som skriver. Fattar ni?! Helt konstigt tycker jag, att man kan vara på två ställen samtidigt, eftersom att jag petra sitter i säter nu och är på jysk och handlar i borlänge. Lite chockande, men de är sant. Jag står precis och håller i en tavla som skulle passa perfekt i mitt rum.. Men hur vet jag som sitter i säter att jag är i borlänge och håller i en tavla på jysk? Jaja, jag pallar inte med min hjärna. Den hänger nog inte med sig själv ens kan jag tänka mig. JAG ÄR SKÖN. aaaa de är jag


RSS 2.0