what a beatiful day

OBOy, sikkken underbar dag det var idag!! Det började med att jag och iregrul tog pulkan och mötte upp malgrul och hangrul. Sedan så tog vi med oss dem och så gick vi till en annan del av säter, hohoo och under den resan hände lite saker , som ni kanske själva förstår :) Vart lite pullning, korttagning, hålning, åkning och flygning ! :) Sedan när  vi kom fram till den underbaraste delan av säter så käkka vi mycke tårta eller vi ? Rättare sagt iregrul och hangrul ;) Det räckte inte liksom med halva tårtan ... Sedan så plurra vi i in the poolish och sedan så vart det hopp i snönen eller ramling i snönen? Eller knuffning i snönen? Ni får tro allt om ni vill :) Sedan varte rakt in i thhe bastuli! :) HELT PEFECKT!! En sån dag som verkligenverkligen behövdes ! Och tacktacktacktack min bästaste underbaringar för att´ni gjorde den till den det vart ! :D puss och love to all you!



skulle verklishen vilja ha nr 5! elle 6!

1. Mjukisbyxor från Bassike/Net-a-porter.com, 830 kr.
2. Mjukisbyxor från Rick Owens Lilies/Net-a-porter.com, 2 950 kr.
3. Mjukisbyxor French connection/Frenchconnection.com (OBS! REA), 180 kr.
4. Mjukisbyxor från Forever21/Forever21.com, 110 kr.
5. Mjukisbyxor från Topshop/Topshop.com, 250 kr.
6. Mjukisbyxor från Topshop/Topshop.com, 250 kr.


PERNILLA RUNVIK

jag har en ursnygg syster

TJA! det här är jag pernilla runvik, petra storasyster! 3 år äldre, kanske inte syns men det märks i hjärnan! så nu vet ni :) hare bra, ciao

en rädd liten flicka

Jag sitter här och väntar. Men på vadå. På att tiden ska komma eller gå. Eller att jag ska få. Få vara den jag vill vara . Den jag alltid har velat bli. När får jag komma ur mitt skal som jag själv har byggt upp. När ska nån komma och kläcka det. Jag väntar . Väntar på att tiden ska slå in. Eller kan den göra det om jag bara sitter still. Kan tiden komma till mig eller ska jag komma till dig. Jag vågar inte. Jag är rädd. Rädd för att misslyckas och rädd för ensamheten. När ska jag sluta vara rädd. Varför är jag rädd. har jag något att förlora. NEJ! Så, nu ska jag ut och träffa dig.

we just say: DUBBELRIDE (Y)

Damn what a lovely day! wihooooo känner jag bara ! visst äre helt underbart. Som sagt, att bara va. Min dag har varit så att jag och hanna har stekiiit, eller ah, det var ju tanken iaf men det vi vart frysta istället, men det var kanske en aningen roligare ändå ;) Haha. efter typ tio minuter jag hanni, hampi och rassi hade suttit där så låg både jag , hanni och rassi rakt upp och ner och ihop rullade i snönen!  det vart nog en liten stor DUBBELRIDE! elle? ;)              Sen så farde jag iväg med amandi till borlänge , eller inte med , utan hon missade eller vad hon ny gjorde två bussar i rad ! ah , äre amanda man pratar om så äre ;)  så då kom malmin och hade sällskap med mig :) Tack för en topppen dag alla medverkare ! :D

pussilipusspuss pusspuss !

åjuste, nu kom jag på att jag måste fixa ett programm till mina underbaraste elever ! ihooo  ! + nationella prov tomorrow!



Har ni någonsin skådat en vackrare baddräkt? ACNE DID IT!

Making momma so proud

Hejhej på er allihopa, igen! Jag känner verkligen sååå galet mycket för att ta bort denna blogg för att jag inte får mina bilder på denna dator.. Pappa har dem på sin jobbar dator i avesta och fråga mig inte varför ... Men för övrigt så är det väl skuppligt bra , lite ont i halsen och täppt. Har så mycket att berätta om men vet inte vart jag ska börja så därför blire inget .. Men jag tror verkligen att jag ska ta borten .. elle´.. Åh , varför ska de va så svårt ? jag vill ju detta .

Ni får ha det så toppen bra allihopa !  Puss och Kram



RSS 2.0